Szolgáltatásaink

Látásvizsgálat - optometrista által

Optikánkban minden hétköznap 8:30-tól 16:30-ig végzünk látásvizsgálatot. Előzetes időpont egyeztetés után a kedves ügyfél időpontra érkezik, majd ezt követi egy 20-25 perces kivizsgálás, ahol megállapítjuk a dioptriaértékeket. 

Az új szemüveg elkészítésének első lépése a szem állapotának kivizsgálása. A mérést egy konzultációval kezdjük, ahol megtudjuk korábbi tapasztalatait szemüveg vagy lencse viselése közben. Fontos, hogy tudjuk, sportol-e aktívan, mivel foglalkozik, milyen az életmódja, és milyen panaszai vannak távolba ill. közelre.

Szemorvos vs. Optometrista?

Kontaktlencse applikáció

Ahhoz, hogy hosszú távon sikeresen viselhessen kontaktlencsét, van számára pár hasznos információnk. Amennyiben kontaktlencsét használ, fontos, hogy legyen egy kontaktológusa, akihez mindig bizalommal fordulhat kérdéseivel, illetve akihez rendszeresen vissza tud járni, hogy ellenőrizze szemei egészségét. 


Szemnyomás-mérés

Az érintés nélküli tonométer egy olyan eszköz, amelyet szemnyomás mérésére használunk. Ahogy a neve is sugallja, közvetlenül nem érinti a szemgolyót, így nem okoz fájdalmat a páciensknek. A nyomásmérést azért fontos elvégezni, mert a nyomás növekedése a zöld hályog kialakulásának jele lehet. Olvass tovább.

Szemüvegkeretek javítása

Elveszett egy csavart, kipotyog a lencse vagy csúszik a szemüveg? Mi segítünk.

Szemüveg választás

Ha már ismerjük a dioptriákat, jöhet a szemüveg választás! Több száz női, férfi szemüveg és napszemüvegből tudnak válaszatni. Sok féle stílus, forma és anyag különbözteti meg egymástól a kollekciónkban található kereteket. Egy biztos: mindenki megtalálja nálunk, amit keres! - Szemüvegkeretek

Minőségi lencsék az éles látásért

Európa 2 legnagyobb lencsegyártó cégével működünk együtt. Ezek a német Rodenstock és a francia Essilor.