Blog

A száraz szem szindróma egy könnyfilm képződési rendellenesség, amely akkor fordul elő, ha nincs elegendő mennyiségű könnyfolyadék, vagy ha annak összetétele megváltozik. Az okok különféle egészségügyi problémák vagy szembetegségek lehetnek. Minden esetben a könnyfilm sérüléséről van szó, amely védőréteget képez a szem felszínén.

40-45 éves korunkra azt vesszük észre, hogy nehézséget okoz elolvasni bevásárlás közben a feliratokat, egyre távolabb tartjuk magunktól az okostelefont, vagy nagyítjuk a képernyőn a betűket.

Örömmel jelentjük be, hogy optikánkban mostantól lehetőséged van megosztani barátaiddal az optikai szolgáltatásainkat és még jutalmat is kaphatsz érte! Az ajánló programunk lehetőséget nyújt arra, hogy te és az ajánlott barátod is kedvezményeket kapjatok az optikai termékeinkre és szolgáltatásainkra.

Telefonos, vagy helyszíni időpont-egyeztetés után megérkezik az optikába.Az optometrista általában feltesz néhány kérdést a látásodról és általános egészségi állapotáról.Az optometrista szemnyomás-mérést végez.Ezután a látásvizsgálati tesztek következnek, amelyek segítenek megállapítani a szükséges dioptriát és más esetleges szemproblémákat.Az...